Фото інстаграм Миколи Морозюка 

Колишній капітан футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк повідомив про розлучення з дружиною Іриною. Виявилося, що пара не разом вже приблизно два тижні. 

"Ми вже розлучені. Офіційно – десь днів десять, два тижні. Я подав документи, як приїхав в Україну. Це все зайняло десь три місяці часу, може, трохи більше", - зазначив чоловік у подкасті "Сам на Сам".

Причину розлучення 36-річний чоловік не називає, але додав, що не буде публічно ділити майно і не розуміє розповсюджених сварок між колишніми. 

"Чи боровся я за розподіл майна? Ні. У мене такий принцип. Багато хто мене не розуміє, як так, але у мене таке бачення. Є багато історій у моїх друзів, але я звик трошки по-іншому вирішувати ці питання. Тому я озвучив свої умови, людину влаштовує, і все – до неї не повертаємося", - сказав Морозюк.

Фото інстаграм Ірини Морозюк 

У екс-подружжя є двоє спільних дітей: син Ілля та донька Марія.

Для Миколи це був другий шлюб.

Що відомо про стосунки Миколи та Ірини Морозюк

Микола та Ірина були разом з 2010 року. Через 8 років спільного життя вони оголосили про паузу у стосунках. Тоді Ірина говорила, що почуття в їхній парі згасли. Жінка припускала, що Микола її зраджував, хоча доказів цього вона не мала. Потім пара знову вирішили зійтися, але це все одно призвело до офіційного розлучення. 

Нагадаємо, нещодавно українська ведуча Марина Арістова розлучилася з екс-депутатом. 

Вас також можуть зацікавити новини: