Мауріціо Саррі / фото REUTERS

Римський "Лаціо", який залишився без тренера у це міжсезоння, вже визначився з кандидатом на заміну.

Новим керманичем "орлів" стане 62-річний Мауріціо Саррі.

Про це стало відомо з офіційної сторінки клубу в Twitter.

Відео дня

фото twitter.com/OfficialSSLazio

В дописі команда зображена на одному колажі з банком та цигаркою. Це прозорий натяк на те, що саме Саррі очолить столичний клуб. Фахівець відомий своєю пристрастю до куріння, а також роботою в банку до початку діяльності тренера.

Цю інформацію підтвердив і авторитетний інсайдер Фабріціо Романо у своєму Twitter.

Нагадаємо, що "Лаціо" фінішував на 6-ій сходинці та буде в наступному сезоні грати в Лізі Європи. Це був останній сезон для Сімоне Індзагі в якості тренера "орлів", позаяк він пішов на підвищення та очолив чинного чемпіона Італії - "Інтер".

В Серії А з топ-10 команд не змінили тренера в це міжсезоння поки що лише "Мілан" й "Аталанта". "Ювентус", зокрема, представив також нового керманича.

Читайте такожОфіційно: Наполі призначив головного тренера, який двічі був чемпіоном Росії

Мауріціо Саррі: кар'єра та здобутки

  • Італійський спеціаліст зробив собі ім'я під час роботи в "Наполі". Саме в той період його стильний та красивий футбол нарекли терміном "саррібол". Хоча з неаполітанським клубом йому не вдалося завоювати трофеїв.
  • Після цього Саррі очолив "Челсі" й виграв з лондонцями Лігу Європи у сезоні 2018/19. В Англії він пропрацював лише рік та повернувся на батьківщину.
  • В сезоні 2019/20 Саррі тренував "Ювентус" й виграв Скудетто, але програв у фіналі Кубка Італії. З туринцями він пропрацював теж лише один сезон.