ФК "Металіст"

Відомий український боксер Олександр Усик (чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO у важкій вазі) підтримав проведення виставкового турніру Winter Cup 2022, який організовують телеканали "Футбол 1/2/3" і завдяки партнерській підтримці групи BGV Геннадія Буткевича і DCH Олександра Ярославського.

Його заява опублікована на сайті ФК "Металіст"

"Дорогі друзі! Всім здрастуйте! Мене звати Олександр Усик, і я дебютую за команду "Полісся" Житомир з Першої ліги. 03.02 я дебютую за цю команду в Туреччині. Winter Cup - дивіться на телеканалі "Футбол 1/2/3" о 19:00. Гайда! Всім бокс, а потім футбол!".

Відео дня

Як відомо, Winter Cup 2022 розпочнеться 3 лютого і триватиме 10 днів. У ньому візьмуть участь 2 клуби Першої ліги ("Металіст" і "Полісся") і 2 клуби УПЛ ("Верес" і "Чорноморець").

Цей унікальний турнір дає можливість помірятися силами командам з різних ліг чемпіонату і різних регіонів нашої країни. Всі учасники Winter Cup 2022 динамічно розвиваються, показують високий рівень гри та добре помітні на українському футбольному просторі.

Місцем проведення турніру стане турецький Белек. Всі матчі транслюватимуться на телеканалах "Футбол", а навколотурнірні події – висвітлюватимуться на медіаресурсах телеканалів та клубів-учасників.

Група DCH Олександра Ярославського та BGV Group Геннадія Буткевича як офіційні партнери змагання профінансують необхідні організаційні витрати та призовий фонд для команд.