uhl.ua

Українська хоккейна ліга представила новий логотип перед стартом чергового сезону.

У п'ятницю, 14 вересня о 21.00, у Дружківці відбудеться матч-відкриття чемпіонату між «Донбасом» і «Кременчуком». Зазначимо, що це третій за рахунком сезон УХЛ.

Як повідомляє офіційний сайт Української хокейної ліги, новий логотип сезону незабаром прикрасить ігрову форму хокеїстів і льодові арени клубів.

Відео дня

Комерційний директор УХЛ Олексій Брага прокоментував оновлення фірмового стилю Ліги і розповів про маркетингову роботу в новому сезоні:

Читайте такожОпублікований календар матчів чемпіонату Української хокейної ліги сезону 2018/19

– Ми успішно провели два сезони, і вже в передчутті старту третього чемпіонату Української хокейної ліги. У нас вже є певні досягнення, проте все найяскравіше нас чекає попереду. У наших планах – укладання договорів з технічними партнерами-виробниками спортивної екіпіровки і страховою компанією, яка застрахує від нещасних випадків всіх гравців і вболівальників на льодових аренах. Також розглядається можливість проведення Матчу зірок УХЛ, це завжди цікаво вболівальникам.

Нагадаємо, що учасниками чемпіонату України сезону-2018/2019 будуть чинний чемпіон країни «Донбас», а також «Білий Барс», МХК «Динамо», "Дніпро", "Кременчук" і "Крижані Вовки".