«Донбас» - «Кременчук» / uhl.com.ua

Сьогодні в Дружківці відбувся центральний поєдинок 39-го туру Української хокейної ліги, в якому зустрілися володарі золотих і срібних медалей минулого сезону УХЛ «Донбас» та «Кременчук».

"Донбас" переміг лише у серії булітів, повідомляє офіційний сайт УХЛ.

Поєдинок обидві команди розпочали дуже активно, атакуючи ворота один одного, проте відкрити рахунок клубам так і не вдалося. Нулі на табло залишалися багато в чому завдяки надійній грі воротарів Богдана Дьяченка та Віталія Власенка та майстерній роботі захисників.

Відео дня

Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої, але командам було дуже важко утримувати навіть мінімальну перевагу в поєдинку. Лише під кінець періоду «Кременчуку» в меншості вдалося розмочити Богдана Дяченка точним кидком Гліба Кривошапкіна, який відкрив рахунок у принциповому матчі.

Заключний період донеччани розпочали з активного пресингу і вже на другій хвилині це принесло свої плоди – Ярослав Свищев зрівняв рахунок у поєдинку, повернувши донеччан у гру. Проте вийти вперед жодному з клубів до кінця періоду так і не вдалося.

Доля поєдинку не вирішилася і в додатковий час. І лише післяматчеві кидки вирішили результат поєдинку – матч закінчився вольовою перемогою донеччан, завдяки переможному кидку Сергія Кузьмика.

«Донбас» - «Кременчук» 2:1 Б (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 0:1 – Кривошапкін – мен. – 36:52, 1:1 – Свищев (Жовнір, Кузьмик) – 41:44.

Переможний буліт – Кузьмик.