Кирилов розповів про матч проти України / фото sportal.bg

У четвер, 12 листопада національна збірна України зіграла контрольний поєдинок проти збірної Болгарії. Гра проходила в Одесі на стадіоні "Чорноморець" і завершилася внічию 1:1. 

Форвард збірної Болгарії Радослав Кирилов, який відзначився забитим голом у ворота української команди, прокоментував результат поєдинку проти "жовто-синіх". 

"Я задоволений, що забив гол, але найбільше тим, що в такому непростому за характером матчі ми досягли нічиєї, яка вселяє в нас впевненість. Нам вдалося проявити характер.

Відео дня

Читайте такожЕфектний гол після шикарної комбінації: огляд матчу відбору НС - 2022 Бразилія - Колумбія (відео)Треба бути реалістами, Україна грає у феноменальний футбол. Вважаю, що ця збірна України показала приголомшливу гру. Нам було складно, ми багато бігали, але це наш спосіб боротися і рухатися вперед.

Вони нас штовхали, у нас не вистачало сил рухатися вперед. Якби нам вдалося забити другий гол, може бути... але треба бути реалістами. Вони завдали нам 40 або більше ударів, так що якщо хтось і повинен бути незадоволений, так це вони", - наводить слова Кирилова sportal.bg.

Нагадаємо, своєю думкою про результат матчу проти Болгарії раніше поділилися футболісти національної збірної України

Україна-Болгарія: підсумки матчу

  • Збірна України в цьому матчі завдала 36 ударів по воротах суперника (14 - у створ, 15 - мимо, 7 були заблоковані), тоді як Болгарія лише 4.
  • Історія протистоянь між командами тепер вже налічує 5 зустрічей: тричі перемагала Україна (3:0, 1:0 і 1:0) і двічі була зафіксована нічия (1:1).
  • 22-річний воротар Дмитро Різник дебютував за збірну України.
  • Збірна України зіграла з болгарами перед поєдинком проти Боснії і Герцеговини (16 листопада). Це буде вирішальний матч для "жовто-синіх" у кваліфікації на Чемпіонат світу-2022.