Олександр Зінченко / фото twitter.com/Arsenal

У неділю, 4 лютого, відбувся центральний поєдинок 23-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Арсенал" приймав "Ліверпуль". 

Гра пройшла на стадіоні "Емірейтс" і завершилася перемогою господарів поля. 

Рахунок у матчі був відкритий на 14-й хвилині - гол забив вінгер "Арсенала" Букайо Сака. Активну участь у гольовій атаці господарів поля взяв Олександр Зінченко. У компенсований до першого тайму час "Ліверпуль" відігрався - гол у власні ворота забив захисник "канонірів" Габріел. На 67-й хвилині господарі поля вийшли вперед вдруге - відзначився бразильський вінгер Габріел Мартінеллі.

Точку в грі поставив Леандро Троссард, який забив третій м'яч у ворота "Ліверпуля" на 90+2-й хвилині. Асистував йому Якуб Ківіор.

"Арсенал" - "Ліверпуль" - 3:1

Голи: Сака, 14, Мартінеллі, 67, Троссард, 90+2 - Габріел, 45+3, аг

"Арсенал": Рая, Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко (Ківіор, 46), Едегор, Жоржіньо, Райс, Сака (Нелсон, 79), Хаверц, Мартінеллі (Троссард, 74)

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнолд (Робертсон, 58), Конате, ван Дейк, Гомес (Тьяго, 85), Гравенберх (Еліотт, 58), Мак Аллістер, Джонс, Жота, Гакпо (Нуньєс, 58)

Попередження: Вайт (31), Габріел (57), Ківіор (69), Саліба (90+1), Райс (90+4), Хаверц (90+5) - Гомес (25), Конате (55), Нуньєс (90)

Вилучення: Конате (88)

Огляд матчу: 

Український захисник "Арсенала" Олександр Зінченко вийшов на цю гру в стартовому складі і відіграв один тайм. Після перерви його замінив Польський захисник Якуб Ківіор. Статистичний портал Sofascore оцінив гру українця в 6,6 бала.

"Арсенал" набрав 49 очок і займає друге місце в турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги. "Ліверпуль" з 51 очком йде на першому місці.

У наступному турі чемпіонату Англії "Арсенал" в гостях зіграє з "Вест Хемом", а "Ліверпуль" прийме на своєму полі "Бернлі".

Вас також можуть зацікавити новини: