Чіро Іммобіле / фото REUTERS

У матчі-відкритті чемпіонату Європи з футболу, який стартував у Римі, зустрічалися збірні Туреччини та Італії. "Скуадра Адзурра" в ефектному стилі здобула розгромну перемогу.

У першому таймі Італія володіла перевагою, але не змогла реалізувати свої моменти. Також італійці могли розраховувати на пенальті, але арбітр двічі не став вказувати на точку після попадання м'яча в руку.

Майже відразу після перерви італійці вийшли вперед - автором першого голу Євро-2020 став захисник збірної Туреччини Меріх Демірал, який зрізав м'яч у власні ворота.

Відео дня

А в середині тайму Італія зміцнила свою перевагу - Чіро Іммобіле вдало зіграв на добиванні. На 79-й хвилині рахунок став розгромним. Італійці моментально покарали суперника за неточну передачу голкіпера - відзначився Лоренцо Інсіньє.

Відзначимо, що збірна Італії не програє вже 28 матчів поспіль.

Читайте такожУ Римі відбулася церемонія відкриття Євро-2020 (фото)

Туреччина - Італія - 0:3

Голи: Демірал, 53 (автогол), Іммобіле, 66, Інсіньє, 79

Туреччина: Чакир, Челік, Демірал, Сеюнджю, Мераш, Йокушлу (Кахведжі, 65), Караман (Дервішоглу, 77), Язиджи (Ундер, 46), Туфан (Айхан, 65), Чалханоглу, Йилмаз

Італія: Доннарумма, Флоренці (Ді Лоренцо, 46), Бонуччі, К'єлліні, Спінаццола, Барелла, Жоржиньо, Локателлі (Крістанте, 74), Берарді (Бернардескі, 85), Іммобіле (Белотті, 81), Інсіньє (К'єза, 81)

Попередження: Сеюнджю, Дервішоглу

Відеоогляд матчу від телеканалів "Футбол 1,2,3".

Євро-2020: група А

  • Крім Італії та Туреччини, в групі А також виступлять команди Швейцарії та Уельсу. 
  • Свій перший матч на турнірі Уельс і Швейцарія проведуть 12 червня: розклад всіх матчів Євро-2020.
  • Матчі групи А проходять у Римі та Баку.