Данія впевнено обіграла Росію / фото REUTERS

В рамках 3-го туру групового етапу Євро-2020 збірні Росії і Данії грали в Копенгагені. Данська збірна здобула розгромну перемогу.

Данці відкрили рахунок у матчі на 38-й хвилині першим же ударом у площину - красивим голом відзначився Міккель Дамсгор.

На 59-й хвилині після помилки російського футболіста Юссуфу Поульсену залишалося не промахнутися по воротах.

Відео дня

Росіяни відіграли один м'яч завдяки пенальті, але після цього данці не стали грати на утримання, а забили ще двічі, довівши рахунок до розгромного.

Читайте такожЄвро-2020: Уельс програв Італії, але вийшов у плей-офф (відео)

Для російської збірної ця поразка стала другою розгромною на турнірі. Данці здобули першу перемогу, якої вистачило для виходу в плей-офф.

Росія - Данія - 1:4

Голи: Дзюба, 72 (з пенальті) - Дамсгор, 38, Поульсен, 59, Крістенсен, 79, Мехле, 82.

Росія: Сафонов, Фернандес, Дівєєв, Джикія, Кудряшов (Караваєв, 68), Кузяєв (Мухін, 67), Міранчук (Соболєв, 61), Оздоєв (Жемалетдінов, 61), Зобнін, Головін, Дзюба

Данія: Шмейхель, Крістенсен, К'єр, Вестергор, Мехле, Васс (Стрігер Ларсен, 60), Хойбьерг, Ділейні (Йенсен, 86), Поульсен (Дольберг, 60), Дамсгор (Нергор, 72), Брейтвейт (Корнеліус, 85)

Попередження: Кудряшов, Дівєєв - Ділейні

Відеоогляд матчу від телеканалів "Футбол 1,2,3".

Відео голів

Євро-2020: група В

  • У паралельному матчі цієї групи Бельгія обіграла Фінляндію (2:0) і, набравши 9 очок, фінішувала на першому місці.
  • Данія, Фінляндія та Росія набрали по 3 очки. Всі ці очки вони набрали в матчах один проти одного. Таким чином, місця в групі розподілялися за рахунок різниці м'ячів у матчах цих трьох команд один з одним. Вона виявилася кращою у Данців (4:2), які і зайняли друге місце. Фінляндія фінішувала третьою (різниця м'ячів 1:1), а Росія - останньою (2:4).
  • Вже відомо, що в 1/8 фіналу Данія зіграє з Уельсом, а Бельгія дізнається свого суперника пізніше.
  • Фінляндія ще може сподіватися на вихід в плей-офф з третього місця, але показники фінів вже гірше, ніж у команд з групп А та С: Швейцарії та України.