На 28 травня 2022 року заплановано"матч легенд" — на футбольній арені Харкова в суперпоєднку зійдуться гравці чинного складу ФК "Металіст" і зірки клубу 2005-2013 років, які вивели команду в зеніт її спортивної слави.

Про це у новорічному привітанні вболівальникам розповів Олександр Ярославський, відомий український бізнесмен з топ-десятки Forbes Ukraine і президент ФК "Металіст".

"Ми запросили всіх гравців нашого клубу приїхати до Харкова і зіграти матч між "Металістом" зразка 2005-2013 років і "Металістом", який є у нас сьогодні. Тому 28 травня ми запрошуємо всіх вас на цей суперматч. Сподіваюся, ви отримаєте величезне задоволення!",- анонсував Ярославський подарунок уболівальникам від себе і відроджуваного ним ФК "Металіст".

Президент клубу підбив підсумки року, що минає, і заявив про амбіції клубу на найближчу перспективу.

"Ми з вами проводимо гарний час у підготовці нової команди. Що зроблено на сьогодні? На сьогодні частину інфраструктури ми вже привели в порядок. Ми створили колектив, який за всіма показниками став кращим у Другій лізі, ми йдемо попереду всіх у Першій лізі — з різницею в 11 очок. Тобто у нас є чим пишатися. Але цього мало. Наше основне завдання - створити боєздатну команду, яка могла б зайняти гідне місце в українській Прем'єр-лізі і грати для початку в Лізі Європи. Про решту ми будемо думати вже після виконання цього завдання", - розповів Олександр Ярославський.

"Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком, побажати вам здоров'я, успіхів, перемог "Металіста"!"—- сказав президент клубу в новорічному зверненні до вболівальників.

Як відомо, Олександр Ярославський володів футбольним клубом "Металіст" і очолював його з 2005 по 2012 рік. Бізнесмен неодноразово розповідав, що на початку свого футбольного шляху він навіть мріяти не міг, що клуб буде успішно грати на світових аренах. Але любов до своєї справи і якісний менеджмент дали "Металісту" шанс пройти шлях від руїн стадіону і бази з щурами до ¼ Ліги Європи. Спортивні аналітики називали ФК "Металіст" однією з головних рушійних сил Українського національного футбольного чемпіонату, яка дебютувала в єврокубках і згодом стала грозою авторитетів у Лізі Європи і здобула в ній помітну вагу. Сходження ФК "Металіст" під керуванням Ярославського у 2005-2012 роках спортивні оглядачі досі називають початком інтенсивного розвитку рівня видовищності та конкуренції в українському футболі.