Металіст підписав контракт з колишнім капітаном чернігівської «Десни» Єгором Картушовим / фото metalist.ua

Спортивний директор "Металіста" Папа Гуйє повідомив клубній прес-службі про підписання контракту з колишнім капітаном чернігівської "Десни" Єгором Картушовим.

31-річний Картушов - фланговий футболіст, який однаково успішно може зіграти і в захисті, і в півзахисті. Кольори "Десни" він захищав з 2012 року, а до цього виступав за "Шахтар", "Зорю" та "Іллічівець" (нині "Маріуполь").

"Раді вітати новачка в нашому клубі. Знаємо Єгора як сильного гравця і давно стежили за його виступами. Картушов має великий досвід гри в прем'єр-лізі і, безумовно, нам допоможе. Контракт підписаний на 2,5 роки. Сподіваємося на плідну співпрацю", — сказав Папа Гуйє.

Відео дня

"Шалено радий, що приєднався до такої команди, як "Металіст". Мене переповнюють емоції! Все вирішилося буквально сьогодні і пройшло досить швидко. Не було ніяких непорозумінь, спокійно домовилися, і я переїхав з одного готелю в інший. Сподіваюся вже незабаром порадувати харківських уболівальників своєю грою", - прокоментував перехід в Металіст Картушов.