Продовжуються ігри в межах чинного сезону 2022/23 Української Премʼєр-Ліги з футболу. Так, цієї суботи, 3 вересня, відбулася гра між командами "Зоря" –  "Динамо". За результатами матчу, луганська "Зоря" обіграла київське "Динамо" з рахунком 3:2.

Згідно з показниками платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ, телеканал 2+2, що транслював подію, за результатами теледивлення посів перше місце у слоті 13:00-15:00 з часткою 21,2%, випередивши найближчого конкурента в 2,7 разів. А подія викликала великий резонанс серед аудиторії платформи впродовж вихідних 3-4 вересня. Крім цього, саме гра "Зоря" –  "Динамо" отримала найбільший інтерес серед усіх матчів, які транслював 2+2 в межах нового сезону УПЛ. 

Нагадаємо, пʼять топових українських клубів - "Динамо", "Дніпро-1", "Металіст", "Зоря", "Рух" - передали свої права на трансляцію домашніх матчів клубів у межах УПЛ 1+1 media на безоплатній основі. Мета такого рішення - аби якомога більше глядачів мали безкоштовний доступ до перегляду спортивних подій у такий складний для України час.

Відео дня

Джерело даних: платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ