У матчі Швейцарія - Італія визначився перший чвертьфіналіст футбольного Євро-2024 / скріншот

Збірна Швейцарії стала першим чвертьфіналсітом футбольного Євро-2024. У матчі 1/8 фіналу "червоні" в Мюнхені переконливо обіграли вже колишніх чемпіонів Європи, команду Італії.

Швецарці з перших хвилин розпочали потужніше і у першому таймі мали декілька чудових нагод відкрити рахунок. Втім, "розпечатати" ворота італійців підопічним Мурата Якіна вдалося лише перед перервою - голом відзначився Фройлер.

Початок другої половини гри став справжнім холодним душем для "Скуадри Адзури". Вже у першій атаці Варгас подвоїв перевагу швейцарців.

Відео дня

Всі потуги італійців переломити хід гри виявилися марнимим - 2:0.

Суперник швейцарців по 1/4 фіналу визначиться вже в неділю у поєдинку Англія - Словаччина.

Додамо, що у другому матчі 1/8 фіналу Євро-2024 сьогодні зустрінуться господарі турніру німці та футболісти збірної Данії. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Футбольне Євро-2024 - останні новини

Головний тренер української збірної з футболу Сергій Ребров прокоментував виліт України з Євро-2024. За його словами, це сталося завдяки першій невдалій грі проти команди Румунії.

Також УНІАН повідомляв, що польські вболівальники заспівали під посольством РФ образливу кричалку. Присутніх біля російської дипмісії було кілька сотень. У руках у них був гучномовець, барабани та інші інструменти.

Вас також можуть зацікавити новини: