Вернидуб, який служить у ЗСУ, очолив улюблений футбольний клуб Зеленського (фото, відео)

Юрій Вернидуб став тренером "Кривбасу".

Криворізький "Кривбас" призначив головним тренером відомого українського фахівця Юрія Вернидуба. Контракт підписаний на три роки.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

56-річний Вернидуб вступив до лав Збройних сил України після широкомасштабного вторгнення РФ. Наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Вернидуба переведено до Кривого Рогу для подальшого проходження військової служби.

"Це дозволить йому у вільний від виконання службових обов’язків час надавати необхідну методичну допомогу тренерському колективу в підготовці спортсменів до змагань за умови дотримання законодавства про працю", – зазначено в офіційному листі від Міністерства оборони на адресу клубу.

Додамо, що "Кривбас" піднявся з Першої ліги в УПЛ й в наступному сезоні гратиме в елітному дивізіоні.

Юрій Вернидуб: кар'єра

  • Вернидуб очолював луганську "Зорю" з 2010 по 2019 рік. У цьому клубі він зробив собі ім'я як тренер, його удостоювали нагороди "Тренер року в Україні" у 2016 й 2018 роках. "Зоря" з ним виграла бронзові медалі УПЛ у 2017 році.
  • Після "Зорі" Вернидуб привів до чемпіонства Білорусі солігорський "Шахтар".
  • Останнім місцем роботи Вернидуба був молдавський "Шериф", який з українцем пошумів у минулому сезоні Ліги чемпіонів. Також Вернидуб двічі ставав чемпіоном Молдови з "Шерифом".