Владислав Супряга / фото ФК Сампдорія

Владислав Супряга, якого італійська "Сампдорія" орендувала у київського "Динамо", визначився зі своїм ігровим номером у новому клубі.

21-річний Супряга зізнався, що буде грати за генуезьку команду під козирним сьомим номером, бо його кумиром є Кріштіану Роналду (в якого теж сьомий номер в "Ман Юнайтед").

Про це Владислав розказав для YouTube-каналу "Сампдорії".

Відео дня

"Мені дуже сподобалося, як мене зустріли. Я не сподівався, що так зустрінуть. Приємно, я дуже здивований. Подобається ця команда, я дуже багато матчів дивився. Подобається місто. "Сампдорія" мене дуже хотіла, тож я радий, що тут опинився. Своїм кумиром вважаю Кріштіану Роналду. Номер 7 - мій улюблений, тому що він грає під ним. Я намагаюся чогось вчитися в нього, тому вибрав саме цей номер", - сказав Супряга.

"Насамперед хочу допомогти команді залишитися в Серії А, зроблю все можливе, щоб команда залишилася тут. Намагаюся забити якомога більше голів", - додав перспективний нападник.

Читайте такожМиколенко отримав ще одного зіркового тренера в Евертоні

Зазначимо, що "Сампдорія" посідає 16-те місце в турнірній таблиці Серії А.

Владислав Супряга в "Динамо": що потрібно знати

  • Влітку 2020 року Супряга повернувся в "Динамо" після успішної оренди в "Дніпрі-1". Під керівництвом Мірчі Луческу він спершу навіть став основним форвардом, але пізніше програв конкуренцію партнерам.
  • Раніше Владиславом цікавилися інші італійські клуби такі як "Болонья", "Дженоа" та "Салернітана".
  • Супряга у цьому сезоні зіграв за "Динамо" 6 матчів, але голів не забивав.