Андрій Шевченко / фото REUTERS

Віце-президент Української асоціації футболу Олександр Герега розповів, чи може колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко отримати посаду в організації.

Слова Гереги наводить "Трибуна".

Функціонер не бачить сценарію, за якого Шевченку запропонують якусь посаду.

Відео дня

"Чи може Шевченко отримати крісло в УАФ? Я б не хотів збирати плітки. На сьогодні - це неможливо. Це серйозна професійна організація. Павелко вибудовував цю роботу не один рік. Він вклав багато зусиль. Нині керівництво європейського футболу довіряє не тільки нашому керівнику, а й в цілому до України є позитивне ставлення. Це заслуга нашого президента федерації", - зазначив Герега.

Відхід Андрія Шевченка зі збірної України

  • 1 серпня Андрій Шевченко опублікував пост в соцмережах, в якому повідомив, що контракт його тренерського штабу добіг кінця.
  • Лише на наступний день УАФ зробила офіційну заяву про відхід тренера. У ній йшлося, що Шевченко і його тренерський штаб підписували контракт до кінця Євро, оскільки хотіли перейти на клубну роботу.
  • Тепер же Шевченко заявив, що хотів залишитися в збірній, і продовження контракту було обумовлено: "Була домовленість, що якщо після Євро дві сторони хочуть пролонгувати, тоді контракт продовжується". Однак УАФ не стала продовжувати угоду. 
  • Асистент Шевченка Мауро Тассотті заявив, що не розуміє, чому УАФ не продовжила контракт.