"Зоря" зіграє проти "Руха", а "Металіст" проти "Колоса" / ілюстрація УНІАН

Цими вихідними на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція 19-го туру української футбольної Прем'єр-ліги.

У суботу, 1 квітня, о 13:00 на ужгородському стадіоні "Авангард" розпочнеться поєдинок між "Металістом" та "Колосом". А вже у неділю, 2 квітня, о 15:00 на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського пройде матч "Зоря" - "Рух".

У цілях безпеки усі матчі відбуватимуться без глядачів і з дотриманням обов'язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди прямуватимуть до найближчого укриття.

Відео дня

Традиційно, окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі можуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі кіно і телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media. Також трансляція матчу відбуватиметься на спортивних Digital-майданчиках медіагрупи – FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital".

Нагадуємо, що нині турнірну таблицю української Прем'єр-ліги очолює футбольний клуб "Шахтар". На рахунку гірників 42 очки. Їх наздоганяє "Дніпро-1", маючи у своєму заліку 39 балів. Третю позицію займає футбольний клуб "Зоря", поступаючись дніпрянам двома турнірними очками.

Зазначаємо, що у межах футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги, які транслюються в ефірі ресурсів 1+1 media, медіагрупа спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки" для закупівлі мобільних пунктів БпЛА. Це спеціальні всюдихідні автомобілі, обладнані автономною енергосистемою, робочими місцями для операторів, інструментами для ремонту та окремими місцями для розташування великих безпілотників. Збір проходитиме до червня включно.

Зробити свій благодійний внесок небайдужі вболівальники зможуть, перейшовши на спеціальну Банку Фонду "Пункти управління БпЛА" через QR-код, що буде розміщений під час трансляцій. До того ж доєднатися до збору всі охочі зможуть і поза трансляціями. Для цього слід обрати будь-який зручний спосіб: спеціальний проєктний рахунок, розміщений на сайті Фонду за цим посиланням; Банку Фонду, що доступна тут.