Кіліан Мбаппе / фото REUTERS

Нападник збірної Франції та ПСЖ Кіліан Мбаппе, схоже, визначився з майбутнім клубом остаточно. 

Авторитетне видання Bild повідомляє, що знаменитий французький футболіст влітку 2022 року перейде в мадридський "Реал". Сторони погодили умови контракту.

Джерело зазначає, що президент іспанського гранда Флорентіно Перес зумів переконати 23-річного француза перейти в його команду.

Відео дня

Мбаппе навідріз відмовився продовжувати свій контракт з ПСЖ. Літом футболіст перейде в "Реал" абсолютно безкоштовно, адже його контракт з парижанами закінчується в червні 2022 року.

Повідомляється, що Мбаппе буде отримувати в Іспанії запаморочливі гроші. Зарплата зіркового нападника в рік складе 50 млн євро. Це робить Мбаппе найбільш високооплачуваним футболістом світу.

Офіційно про перехід Мбаппе в "Реал" має стати відомо після матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Нагадаємо, на цій стадії ПСЖ зіграє якраз з мадридським "Реалом".

У поточному сезоні на рахунку Мбаппе 28 матчів у всіх турнірах, 19 забитих голів і 13 асистів.

Читайте такожНезадоволені його грою: європейський клуб виставив на продаж гравця збірної України - ЗМІПортал Transfermarkt вважає саме Мбаппе найдорожчим футболістом планети. Його ціна становить 160 млн євро.

Кіліан Мбаппе: кар'єра

  • Мбаппе є вихованцем футбольного клубу "Монако". Дебютував за "монегасків" Мбаппе в 2015 році. Зіграв за "Монако" 60 матчів і забив 27 голів і віддав 16 голів.
  • У 2017 році Мбаппе перейшов в ПСЖ. Сума трансферу в підсумки склала 180 мільйонів євро. 
  • У складі парижан французький нападник зіграв 199 матчів у всіх турнірах і відзначився 151 забитим голом і 77 результативними передачами.
  • За національну збірну Франції Мбаппе зіграв 53 матчі і забив 24 голи.