Футболіст загинув під час гри / Колаж УНІАН / Скріншот, фото ua.depositphotos.com

На стадіоні Siliwangi в Індонезії блискавка прямо під час матчу вдарила в одного з футболістів, він не вижив.

Як повідомляє TV Azteca, інцидент стався в місті Бандунг в суботу, 10 лютого. Команда футболіста-аматора Септіана Рахараджа прибула туди, щоб зіграти з місцевим клубом. Відзначається, що в той день небо було похмурим, проте дощу не було.

У мережі опублікували відео, на яке потрапив момент удару блискавки - це сталося в другому таймі гри. Рахараджа впав відразу після удару, до нього кинулися інші футболісти. Чоловіка доставили в лікарню, проте він не вижив.

Смертельні удари блискавки: останні новини

Як повідомляв УНІАН, минулого літа на Говерлі від удару блискавки загинули чоловік і дитина. Ще одну людину передали лікарям у шоковому стані .

На Київщині блискавка влучила у приватний житловий будинок, на місці почалася пожежа. А в Полтавській області удар блискавки припав по байдарці, в якій знаходиться підліток. 16-річний хлопець впав у воду і загинув.

Також нагадаємо, як у Київській області через удар блискавки сталася детонація вибухового пристрою - вибух зруйнував міст через річку Ірпінь. Повідомлялося про одного загиблого і двох постраждалих людей.

Вас також можуть зацікавити новини: