"У нього є все, щоб стати зіркою АПЛ": екс-тренер Шахтаря схвально відгукнувся про Мудрика

Підтримав свого колишнього підопічного.

Колишній тренер "Шахтаря" та поточний наставник англійського "Брайтона" Роберто Де Дзербі схвально відгукнувся про півзахисника "Челсі" та національної збірної України Михайла Мудрика.

"Мудрик – топ-гравець. Думаю, для нього складно стартувати в іншій країні, іншій команді", - передає слова італійця TalkSport.

Однак Де Дзербі наголосив, що потрібно зважити на поточну ситуацію аристократів. Наразі "Челсі" іде на 11 місці в турнірній таблиці Англійської Прем’єр-ліга. Окрім цього лондонці вилетіли з кубкових англійських турнірів та поступилися у першому матчі чвертьфіналу ЛЧ проти "Реала".

"Кожен знає, в якій ситуації цього року перебуває "Челсі". Це дуже важко для всіх, особливо для молодого гравця, для молодого хлопця", - відзначив спеціаліст.

Італієць також висловився і про можливе майбутнє українського гравця.

"Думаю, у нього є все, щоб стати зіркою АПЛ", - додав Роберто.

Відзначимо, що Мудрик і Де Дзербі разом працювали у "Шахтарі". Під керівництвом італійського тренера Михайло провів 19 матчів, відзначившись двома голами і дев’ятьма асистами.

Невдовзі вони зможуть вперше перетнутися в рамках АПЛ. Уже наступної суботи "Челсі" та "Брайтон" зустрінуться у 31-му турі англійської першості.

Після свого трансферу у січні цього року Мудрик провів у складі аристократів 10 матчів, відзначившись одним асистом. Нагадаємо, що "Шахтар" гарантовано отримає за українського вінгера 70 мільйонів євро. Ще 30 млн євро донеччани можуть заробити у вигляді бонусів.

Вас також можуть зацікавити новини: