У Львові відбулася унікальна зустріч із гравцями національної збірної України за підтримки бренду 'Львівське'

18 жовтня відбулася ексклюзивна зустріч представників національної збірної України з пресою та вболівальниками на локації партнера — у музейно-культурному комплексі пивної історії "Львіварня".

Метою унікального заходу було відчути емоції гравців від жовтневих ігор проти Північної Македонії (2:0) і Мальти (3:1) та оцінити перспективи виходу команди на Євро-2024.

Також, "Львівське" запросило фанів, які мали можливість поставити запитання, взяти автограф і сфотографуватися з улюбленими футболістами, та отримати пам’ятні сувеніри від бренду. "Львівське" не вперше єднає українців навколо футболу та дарує незабутні емоції.

Відео дня

Участь у заході взяли футболісти національної команди Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Олександр Караваєв та Георгій Бущан.

Тарас Степаненко (півзахисник збірної України):

"Ми можемо тільки позитивно оцінити свій виступ, адже зробили крок до цілі, здобули шість пунктів. Зберігаємо гарні шанси на потрапляння на Євро-2024. У листопаді будемо готуватися до найважливішого матчу в році. Дуже сподіваюся, що ми зможемо досягнути нашої цілі.

Кожен матч відбору важливий, але поєдинки із сильними суперниками надають сил, енергії та задоволення. Тому міг би виділити в цьому кваліфікаційному турнірі зустріч з Англією, коли ми зіграли внічию".

Олександр Караваєв (захисник збірної України):

"Мій гол у ворота Північної Македонії? Вийшло так, що команда суперників віддала всі свої сили аби забити бодай один гол, а я був свіжий, бо щойно вийшов на поле, тож мені вистачило сил на удар. Побачив, що голкіпер вийшов — потрібно було влучити у ворота.

У нас у команді дружня атмосфера, про це говорять усі футболісти. Ми можемо збиратися разом у когось у кімнаті, у залі, після обіду чи вечері, можемо годинами розмовляти. Так підіймаємо свій моральний дух, це додає порозуміння на футбольному полі. Така атмосфера сприяє досягненню гарних результатів.

Ми налаштовуємося на перемогу над Італією. Розуміємо, що на даному етапі все залежить від нас. Здобули шість балів, попереду — найважливіша гра. У нас є час на підготовку до неї. Найголовніше — щоб усі приїхали здорові, і будемо все робити для перемоги".

У Львові відбулася унікальна зустріч із гравцями національної збірної України за підтримки бренду 'Львівське'

Георгій Судаков (півзахисник збірної України):

"Найголовніше, що ми перемогли в обох поєдинках, дуже важкі ігри були. Зробили крок уперед, тепер готуємося до Італії, цей матч вирішить долю путівки на Євро.

Дуже приємно грати за національну збірну, а коли забиваєш, то це дає тобі подвійні емоції. Але головне, щоб вигравала команда.

Сергій Ребров на тренуваннях ставить акцент на пресинг, вихід із оборони, ми хочемо постійно грати з м’ячем. Але в нас мало часу на підготовку до ігор, тож складно відпрацювати все.

Георгій Бущан (голкіпер збірної України):

"У футболі все можливо. Матимемо час підготуватися до Італії, головне, щоб травми обходили наших гравців. Той матч буде вирішальним, докладемо всіх зусиль, аби добитися результату.

Наскільки важлива підтримка вболівальників на стадіоні? Гра за клуб і збірну — зовсім різні емоції. Коли ти виходиш на стадіон під час поєдинку національної команди й чуєш підтримку рідних уболівальників, то це додає тобі сил. Тобі хочеться віддавати все задля результату".

Підтримуємо Левів разом на наступному матчі. Мільйони українців - одна перемога!