"Спасибі Вам, Герої війни": гравці і президент Динамо записали відео на підтримку української армії

Представники чинного чемпіона України висловили слова підтримки та подяки українським воїнам.

Футболісти та представники тренерського штабу київського "Динамо" записали відео на підтримку української армії і всього українського народу, які вже третій тиждень ведуть боротьбу з російськими окупантами за свободу і незалежність України. 

Участь у записі ролика взяли Георгій Бущан, Денис Бойко, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Ілля Забарний, Віктор Циганков, Олександр Сирота, Денис Антюх, Олександр Андрієвський, Олег Гусєв, Огнен Вукоєвич, а також і президент "біло-синіх" Ігор Суркіс. 

"Спасибі Вам, Герої війни, ви сміливо боретеся за незалежність України і ціною власних життів захищаєте наш народ", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Динамо".

"Наша країна згуртована, як ніколи раніше. Величезна подяка нашим воїнам, які захищають нашу державу. Слава Україні!",- сказав Суркіс. 

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український опір російській агресії триває вже третій тиждень. 

Вас також можуть зацікавити новини: