Олександр Алієв / фото instagram.com/aliev_sasha88

Екс-футболіст київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв пригадав, як президент столичного клубу Ігор Суркіс примусив його відмовитися від вживання алкоголю.

Цитує 36-річного Алієва видання Гордон.

"Коли Юрій Сьомін був у "Динамо" - я закодувався. Чотири роки взагалі не пив. Я Ігореві Суркісу пообіцяв. Він мені так і сказав: "Принесеш довідку - тоді я тобі пробачу". Хоча в мене було таке, що, справді, могли з команди вигнати. Я приніс - він мені все пробачив", - сказав Алієв.

"Я спочатку в це вірив. Я дійсно в це вірив... А потім я вже знав - це все маячня. Кодування - це все самонавіювання. Якщо ти сам це вирішиш зробити, то і не питимеш", - додав Олександр.

Читайте такожЕкс-футболіст збірної України розповів, як Алієв лупцював його дружину і сина

Дмитро Гордон під час інтерв'ю уточнив, чи правильно він зрозумів, що Алієву під час кодування вшивали препарат "Торпедо".

"Ну вшивали мені, там, спеціальну… У дупу вшивали", - відповів Алієв.

Олександр розказав, що зараз інколи він випиває горілку:

"Якщо людини чотири сидить за столом - 0,7-1 літр можемо випити".

Олександр Алієв: кар'єра та скандали

  • Алієв виступав за російські клуби "Локомотив" та "Анжі", а в Україні захищав кольори "Динамо", "Дніпра" та запорізького "Металурга". За збірну України Олександр провів 28 матчів та забив 6 голів.
  • Алієв потрапляв у скандал, коли бив свою дружину. 
  • Олександр також випустив кліпи зі своїм репом і спричинив скандали. Зокрема УАФ хотіла вжити дисциплінарних санкцій до Алієва.