Мануель Ноєр не врятував Баварію від ганебного фіаско / фото REUTERS

У середу, 1 листопада, відбувся поєдинок 1/16 фіналу Кубка Німеччини з футболу, в якому "Саарбрюккен" приймав "Баварію". 

Гра проходила на стадіоні "Людвігспарк" і завершилася сенсаційною перемогою господарів поля. 

Перший гол у цій грі забили гості - на 16-й хвилині зустрічі легенда "Баварії" Томас Мюллер вивів вперед мюнхенців, забивши з передачі Франса Краціга. У компенсований час до першого тайму "Саарбрюккену" вдалося зрівняти рахунок - гол забив півзахисник господарів поля Патрік Зонтаймер. 

Відео дня

Розв'язка поєдинку настала в самій кінцівці гри - на 90+6-й хвилині господарів поля вдалося провести контратаку і вразити ворота легендарного Мануеля Ноєра - переможний гол забив Марсель Гаус. 

"Саарбрюккен" - "Баварія" - 2:1

Голи: Зонтаймер, 45+1, Гаус, 90+6 - Мюллер, 16

Огляд матчу: 

Відзначимо, що перед матчем перемога "Саарбрюккена" в цій грі оцінювалася коефіцієнтом 50,00. Перемога "Баварії" - 1,02. 

"Саарбрюккен" виступає в третьому за силою дивізіоні чемпіонату Німеччини. Після 13 турів команда займає 15-е місце, набравши 14 очок. "Баварія", в свою чергу, йде на другій сходинці в елітному дивізіоні німецької першості. 

Свій наступний поєдинок "Баварія" зіграє 4 листопада. В рамках 10-го туру Бундесліги мюнхенці зустрінуться з дортмундською "Боруссією". 

Вас також можуть зацікавити новини: