Роман Зозуля / фото УНІАН

Колишній форвард "Динамо", "Дніпра" та збірної України Роман Зозуля отримав від президента України Володимира Зеленського престижну відзнаку - орден "За заслуги" III ступеня.

Нагадаємо, що Зозуля покинув нещодавно іспанську команду "Альбасете".

31-річний нападник продемонстрував нагороду у своєму Facebook. В дописі він процитував класика української літератури Остапа Вишню.

Відео дня

"Оті дурні, що кричать "націоналіст!", не розуміють і ніколи не зрозуміють, що я зумів об’єднати любов до мого народу з любов’ю до всіх народів світу"!

"В якому б куточку світу я не був, завжди гордо кажу, що я - українець. І сьогоднішня нагорода, орден "За заслуги" III ступеня, для мене надзвичайно цінна. Щиро вдячний президенту Володимиру Зеленському за відзнаку. Любіть Україну", - написав Зозуля в соціальній мережі.

Варто зазначити, що цей орден вручають за здобутки в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України. Зозуля регулярно надає допомогу українській армії на сході, а також займається волонтерською діяльністю.

Читайте такожШляхетна справа: унікальні бутси Мессі продали на аукціоні за шалені гроші

Роман Зозуля: останні новини