Збірна України / фото REUTERS

УЄФА запропонував УАФ провести півфінальний стиковий матч відбору до ЧС-2022 Шотландія - Україна не 7 червня, а 31 травня або 1 червня.

Про це повідомляє "ТаТоТаке".

Швидше за все, українська сторона обере датою проведення поєдинку 1 червня, оскільки й один додатковий день підготовки грає важливу роль. Українські легіонери збірної України зможуть прибути в розташування національної команди лише 22-23 травня.

Відео дня

Крім цього, УЄФА запропонував зробити цей матч подвійного призначення, щоб його результат зарахувався і у кваліфікації ЧС-2022, і в Лізі націй (матч Шотландія – Україна у цьому турнірі до початку вторгнення Росії був запланований на 7 червня – прим.).

Зауважимо, у червні збірна України повинна провести ще два матчі Ліги націй – 4 червня в гостях в Ірландії та 11 червня вдома з Вірменією.

Якщо у півфіналі відбору на ЧС-2022 Україна переможе Шотландію, то у фіналі зіграє проти Вельсу. У разі потрапляння на чемпіонат світу в Катар Україна виступить в групі В, куди також потрапили Іран, США й Англія.

Фінальна частина чемпіонату світу в Катарі буде проходити з 21 листопада по 18 грудня 2022 року. Це перший мундіаль в історії, який буде проведений не влітку, а в листопаді-грудні.

Вас також можуть зацікавити новини: