Кіліан Мбаппе визначився з майбутнім клубом / фото REUTERS

Зірковий форвард ПСЖ і збірної Франції Кіліан Мбаппе прийняв остаточне рішення щодо свого майбутнього клубу.

Як повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марціо, 22-річний нападник підпише угоду з мадридським "Реалом" в лютому 2022 року. 

"Мбаппе вирішив ризикнути. Справа не в грошах. І не в тому, щоб покинути ПСЖ або Францію. Справа в тому, що він шукає новий виклик і хоче грати в "Реалі". У нього вже узгоджені всі умови з мадридцями. 

Відео дня

Він не може поставити підпис до лютого. Тільки неймовірний сюрприз може змінити це остаточне рішення Кіліана. Він вже визначився", - заявив Ді Марціо в коментарі Wett Freunde.

Читайте такожЗахищали від фанатів: поліції довелося закривати щитами зірку ПСЖ Неймара під час матчу (фото, відео)Французький ПСЖ намагався укласти з Мбаппе короткостроковий договір, щоб не втрачати найдорожчого футболіста планети безкоштовно, проте форвард відмовився підписувати будь-які контракти з парижанами і має намір змінити клуб.

У нинішньому сезоні Кіліан Мбаппе зіграв у футболці ПСЖ 11 матчів у чемпіонаті Франції, відзначившись 5 забитими голами і 4 результативними передачами. Також француз зіграв за парижан 3 гри в Лізі чемпіонів, забивши один гол і 4 рази асистувавши партнерам по команді.

ПСЖ в чемпіонаті Франції 2021-2022

  • У цьому сезоні ПСЖ намагається повернути чемпіонський титул, який в минулому сезоні завоював "Лілль".
  • Після 11 турів ПСЖ впевнено лідирує в таблиці ліги 1. Команда набрала 28 очок і на 7 пунктів випереджає найближчого переслідувача "Лілль". У парижан забито 24 голи, а пропущено 10.
  • Кращим бомбардиром парижан в поточному чемпіонаті є Кіліан Мбаппе, на рахунку якого 6 забитих м'ячів. У той же час зірковий форвард Ліонель Мессі поки не відкрив рахунок своїм голам у Лізі 1.