Андрій Лунін / фото twitter.com/realmadrid

У неділю, 21 січня, мадридський "Реал" здобув вольову перемогу проти "Альмерії" (3:2) в рамках 21-го туру іспанської Ла Ліги. 

Ворота "вершкових" у цій грі захищав Кепа Аррісабалага. Іспанський голкіпер пропустив перший гол від головного аутсайдера ліги вже на 38-й секунді гри. А на 43-й хвилині команда Анчелотті "горіла" 0:2. У другому таймі мадридці зробили камбек і вирвали перемогу завдяки голам Беллінгема, Вінісіуса і Карвахаля. 

Після матчу воротар "вершкових" Кепа Аррісабалага був визнаний найгіршим гравцем цієї зустрічі. Статистичний портал Sofascore поставив іспанцеві 6,2 бала, що є найнижчою оцінкою серед усіх гравців "Реала". 

Відео дня

Український воротар "Реала" Андрій Лунін прокоментував провальний виступ свого конкурента, зокрема, перший пропущений гол, за який іспанцеві прилетіло багато критики від уболівальників. Варто відзначити, що українець не став критикувати Кепу, а навпаки, висловив йому підтримку. 

"У цій ситуації було легко піддатися обману, оскільки суперник знаходився на дуже близькій відстані, і у Кепи було мало часу на реакцію", - наводить слова Луніна Defensa Central.

Додамо, що в поточному сезоні Андрій Лунін зіграв 12 матчів (11 пропущених голів, п'ять "сухих" ігор). Кепа Аррісабалага в 18 матчах пропустив 18 голів, а в семи матчах зберіг ворота "сухими".

"Реал" займає друге місце в Ла Лізі, поступаючись "Жироні" одне очко і маючи гру в запасі. 

У наступному турі чемпіонату Іспанії "Реал" 27 січня зіграє проти "Лас-Пальмаса". 

Вас також можуть зацікавити новини: