Манор Соломон / фото ФК Шахтар

Агент півзахисника "Шахтаря" і збірної Ізраїлю Манора Соломона Ронен Кацав розповів, що його клієнт має намір змінити клуб в найближчому майбутньому.

Як заявив функціонер, ізраїльтянин планує продовжити свою кар'єру в чемпіонаті Англії або Іспанії. 

"Той факт, що Манор не підписав новий контракт з "Шахтарем", говорить про його майбутнє все. Пріоритет - англійська або іспанська ліги. Манору тільки 22 роки, і попереду у нього довгий шлях", - наводить слова Кацава видання sport5.

Відео дня

Читайте такожТрансферна бомба: Шахтар оголосив про купівлю півфіналіста Ліги чемпіонів (фото, відео) Відзначимо, що діючий контракт Соломона з донецьким клубом розрахований до кінця 2023 року. Не так давно генеральний директор "гірників" Сергій Палкін говорив про бажання клубу продовжити контракт з ізраїльтянином, зазначивши, що "оранжево-чорним" вдалося просунутися в цьому напрямку.

При цьому перший турецький збір команда Роберто Де Дзербі проводить без Манора. За офіційною інформацією, ізраїльтянин пропускає тренування через хронічну травму, на відновлення після якої йому знадобиться близько трьох тижнів.

Манор Соломон: кар'єра в "Шахтарі"

  • Соломон перебрався в "Шахтар" у січні 2019 року з "Маккабі" (Петах-Тиква). Контракт з "гірниками" було підписано на 5 років.
  • Манор зіграв у складі "Шахтаря" 106 матчів, в яких забив 22 голи і віддав 9 результативних передач.
  • У поточному сезоні ізраїльський вінгер, конкуруючий з Михайлом Мудриком, провів 26 поєдинків, забив чотири м'ячі і віддав два асисти.