Фалькао приносить перемогу Райо Вальєкано / фото REUTERS

У середу, 27 жовтня, в рамках 11-го туру чемпіонату Іспанії з футболу "Райо Вальєкано" зустрічався з "Барселоною". Гра проходила на стадіоні "Кампо-де-Вальєкас" в Мадриді.

Долю поєдинку вирішив єдиний гол на 30-й хвилині матчу, який забив іменитий нападник господарів Радамель Фалькао.

"Блаугранас" мали прекрасну можливість відігратися в середині другого тайму, проте форвард каталонців Мемфіс Депай не зумів реалізувати пенальті.

Відео дня

Чемпіонат Іспанії. 11 тур

"Райо Вальєкано" - "Барселона" - 1:0

Гол: Фалькао, 30

"Райо Вальєкано": Дімітрієвскі, Баліу, Савельїч, Катена, Фран Гарсія, Гарсія, Комесанья (Унаї Лопес, 63), Оскар Валентин (Суарес, 90+3), Трехо (Сісс, 76), Фалькао (Нтека, 76), Паласон.

"Барселона": тер Штеген, Серджі Роберто (Демір, 60), Піке, Ерік Гарсія, Альба, Бускетс, Коутіньо (Гаві, 74), Ніко Гонсалес (де Йонг, 84), Дест, Агуеро, Депай.

Попередження: Трехо, Савельїч – Коутіньо, Піке.

Відео гола:

Читайте такожФанати атакували автомобіль тренера Барселони після поразки від "Реала" (відео)Перемога "Райо Вальєкано" дозволила мадридському клубу збільшити відрив від "Барселони" в турнірній таблиці іспанської першості. На даний момент "бджоли" займають 5-й рядок з 19 балами.

"Барселона": результати в сезоні

  • У чемпіонаті Іспанії "Барселона" йде лише дев'ятою, набравши 15 очок у десяти матчах.
  • У Лізі чемпіонів після трьох турів "Барселона" займає третє місце в групі з "Баварією", "Бенфікою" і "Динамо" Київ. Каталонці розгромно програли мюнхенцям і лісабонцям, а "Динамо" обіграли з рахунком 1:0.