Запрошуємо представників ЗМІ на прес-конференцію тренерського штабу ФК "Буковина" та нового титульного спонсора - компанії "Демарт".

Дата:  30 січня, 11:00

Місце проведення: м.Чернівці, вул.Руданського, 12. Приміщення офісу ФК "Буковина", конференц зала.

Відео дня

Увага! Захід також відбуватиметься наживо в zoom за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/81849295808?pwd=mHKgrzdm8usXvGkkK65mAvbcHQt2EK.1

Пароль: 9DMU3y

Попередня акредитація обов’язкова: https://t.me/Viktoriia_Veremiienko, 067 995 27 67 – Вікторія

Після тривалих перемовин чернівецький ФК "Буковина" отримав нового титульного спонсора. Ним стала компанія "Демарт", відома своїми потужними соціальними та спортивними проектами в рамках співпраці з СК "Прометей".

Одна з головних, амбіційних задач, яку ставить компанія "Демарт" перед ФК "Буковина" на сезон 2024/25 – вихід до Прем’єр-Ліги.

На даний час триває оновлення составу команди, доповнення тренерського штабу. Також тривають перемовини щодо реконструкції спортивного комплексу для проведення домашніх матчів ФК "Буковина", так як теперішній стан СК складно назвати задовільним.

Спікери заходу:

Голова компанії "Демарт" - Володимир Дубинський

Президент ФК "Буковина" – Андрій Сафроняк

Головний тренер ФК "Буковина" – Андрій Мельничук

Спортивний директор ФК "Буковина" – Григорій Чурілов

Директор ФК "Буковина" – Ігор Наболотний

Довідка: За підтримки компанії "Демарт" вже в друге в Чернівцях, в умовах війни проходить  "Чемпіонат України з волейболу", організований за найвищими стандартами європейських змагань.  Чоловіча та жіноча волейбольні команди "Прометей" приймають участь у вагомих світових змаганнях та привозять до України перемоги. Баскетбольний клуб "Прометей", титульним спонсором якого також є компанія "Демарт", єдиний український клуб який сьогодні представляє Україну на Європейських баскетбольних змаганнях та обіймає там впевнені позиції.

Довідка: Перед початком військової агресії росії проти України "Буковина" виступала у Другій Лізі, а з сезону 2022/2023 – у Першій. У нинішньому сезоні 2023/2024 на першому етапі змагань "Буковина" посіла 6 місце у групі А і тепер на другому етапі виступить у групі "Вибування", куди увійшли команди, які посіли восени 6-10 місця у своїх групах на першому етапі. Другий етап чемпіонату "Буковина" розпочинає на 2-му місці у групі "Вибування", відстаючи на 5 очок від запорізького "Металурга".

ФК "Буковина" має багаті футбольні традиції: минулого року клуб відзначив 65-річний ювілей.

Контакти для ЗМІ: 067 995 27 67 - Вікторія.

Наші соцмережі:https://bukfc.com/ua/main/

https://www.instagram.com/fc.bukovyna?igsh=YXNsamR5NmY2ZXVl