Деле Аллі / фото REUTERS

27-річний півзахисник "Евертону" Деле Аллі розкрив приголомшливі подробиці зі свого життя.

У інтерв'ю для ютуб-каналу "The Overlap" футболіст розповів про своє важке дитинство, де мало місце бути вживання наркотиків, сексуальне розбещення та інші моторошні речі.

"У шість років я став жертвою домагань з боку друга матері. А потім мене відправили в Африку вчитися дисципліні, а потім відправили назад. В сім я почав курити, а у вісім почав продавати наркотики. Один дорослий сказав мені, що поліцейські не будуть зупиняти дитину на велосипеді, тому я катався з футбольним м'ячем, а під ним у мене були наркотики. У 11 років мене повісив на мосту хлопець із сусіднього кварталу. Чоловік. У 12 років мене усиновили, але це була чудова сім'я", - сказав Аллі.

А нещодавно через пристрасть до алкоголю і прийому снодійних препаратів Деле Аллі звернувся до реабілітаційного центру.

"Коли я повернувся з Туреччини, я дізнався, що мені потрібна операція, я був у поганому психічному стані, і я вирішив піти до сучасного реабілітаційного центру для душевного здоров'я. Вони мають справу із залежністю та травмами. Я відчував, що для мене прийшов час. Не можна змусити піти туди - ви повинні прийняти рішення самі, інакше це не спрацює. Я потрапив у поганий цикл, а деякі речі завдавали мені шкоди", - розповів Деле Аллі.

Деле Аллі більшу частину своєї кар'єри провів у "Тоттенхемі", у складі якого у 2019 році грав у фіналі Ліги чемпіонів. Взимку 2022 року Аллі перейшов у "Евертон". Минулий сезон футболіст провів на правах оренди у турецькому "Бешикташі". В активі Деле Аллі 37 матчів за національну збірну Англії та три голи.

Вас також можуть зацікавити новини: