Петраков не виключає, що Мудрик може отримати шанс у збірній України / фото УАФ

Головний тренер збірної України Олександр Петраков оцінив молодого півзахисника донецького "Шахтаря" Михайла Мудрика і його перспективи потрапити в заявку національної команди на матч плей-офф кваліфікації на ЧС-2022 проти збірної Шотландії. 

Петраков заявив, що він дійсно обговорював з Мудриком можливий виклик на матч з Шотландією, але чи отримає гравець "Шахтаря" виклик в розташування збірної України буде вирішено пізніше. Все залежатиме від подальших виступів перспективного вінгера "гірників".

"Зліва в півзахисті можуть зіграти Зубков і Циганков. Саша в "Ференцвароші" може і справа, і зліва діяти. Вітя Циганков грає зліва. У матчі з Боснією ми бачили.

Відео дня

Але я розумію, куди ви хилите з цими питаннями. Я кілька днів тому викликав на розмову Мішу Мудрика. Ми з ним поговорили. Я йому сказав, в чому йому потрібно додати.

Він у розширеному списку збірної, там 36 осіб. Нам потрібно готувати візи заздалегідь до Шотландії. Подивимося, що Міша покаже, ще є час. Ми з ним добре поговорили", - наводить слова Петракова ПроФутбол.

Читайте такожЗбірна України перед плей-оф відбору до ЧС-2022 може провести спаринг з чемпіонами ЄвропиШотландія - Україна: перед матчем

Збірна України у кваліфікації на ЧС-2022

  • На груповому етапі Україна виступала в одній групі з Францією, Фінляндією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном.
  • Українці двічі перемогли, шість разів зіграли внічию, набрали 12 очок і посіли друге місце після Франції, потрапивши в плей-офф. 
  • У відборі на ЧС Україна встановила унікальний рекорд.