Сільван Хефті став першим трансфером для Дженоа цієї зими / фото з відкритих джерел

Італійський "Дженоа" здійснив перший трансфер під керівництвом Андрія Шевченка.

Про це офіційно повідомила прес-служба клубу з Генуї.

"Дженоа" придбав правого захисника "Янг Бойз" Сільвана Хефті. 24-річний швейцарець покинув батьківщину і перебрався до Серії А. Це буде його перший легіонерський досвід.

Відео дня

В "Дженоа" Сільван гратиме під 36-м номером. Сума трансферу склала 5 мільйонів євро за неофіційними даними. Хефті в поточному сезоні забив 2 голи та віддав 4 асисти у 29 поєдинках у всіх турнірах. Сільван відзначився одною гольовою передачею на груповому етапі Ліги чемпіонів, а також забив гол у ворота "Аталанти".

ЗМІ повідомляють, що "Дженоа" близький до того, щоб оформити ще один трансфер. Норвезький захисник англійського "Брайтона" Лео Естігор може перейти до "Дженоа" на правах оренди.

Свій наступний матч "Дженоа" зіграє проти "Сассуоло" в гостях в рамках 20-го туру чемпіонату Італії. Гра запланована на 6 січня.

Читайте також"Максимальна довіра": легенда Дженоа підбадьорив Шевченка та порівняв його з Анчелотті

"Дженоа": результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.
  • У семи матчах Серії А під керівництвом Шевченка "Дженоа" вдалося набрати лише 2 очки. 
  • "Дженоа" програв "Лаціо" (1:3), "Сампдорії" (1:3), "Ювентусу" (0:2), "Мілану"(0:3) і "Ромі" (0:2), а також зіграв внічию з "Удінезе" (0:0) і "Аталантою" (0:0).
  • "Дженоа" займає 18-е місце в турнірній таблиці Серії А, перебуваючи в зоні вильоту.
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - "Дженоа" здолав "Салернітану" з рахунком 1:0.