Мбаппе готовий перейти в мадридський "Реал" / REUTERS

Французький форвард клубу " Парі Сен-Жермен "Кіліан Мбаппе прийняв рішення, що з літа 2024 року він хоче грати за мадридський" Реал", повідомляє німецьке видання Bild. 

Разом з тим, за інформацією джерела, у клуба і гравця істотні розбіжності в оплаті його праці. 25-річна суперзірка світового футболу в "Реалі" хоче заробляти 70 мільйонів євро за сезон, що приблизно дорівнює його зарплаті в ПСЖ (72 млн євро на рік). Однак, президент "Королівського клубу" Флорентіно Перес може запропонувати футболістові лише 35 мільйонів євро "чистими".

У цьому сезоні 25-річний Кіліан Мбаппе провів 26 матчів за "ПСЖ", відзначившись 28 забитими м'ячами і 6 гольовими передачами. Портал Transfermarkt оцінює вартість француза в 180 мільйонів євро, а його контракт з Паризьким клубом діє до завершення сезону 2023/24.

Відео дня

Раніше стало відомо, що ПСЖ готовий платити Мбаппе по 100 млн.євро за сезон. Гравцеві був запропонований новий договір на чотири роки і 400 мільйонів євро.

Кіліан Мбаппе є чемпіоном світу (2018), віце чемпіоном світу (2022) та переможцем Ліги націй УЄФА (2021) у складі збірної Франції. Також у складі збірної Франції (U-19) він ставав чемпіоном Європи. На клубному рівні гравець виграв з ПСЖ 5 титулів чемпіона Франції, по три Кубка і Суперкубка Франції, 2 Кубка французької ліги, але жодного трофея на міжнародній арені (Ліга чемпіонів, клубний ЧС та ін.).  

Вас також можуть зацікавити новини: