фото скріншот

OTT-платформа Oll.tv, яка входила до холдингу "Медіа Група Україна", призупинила своє мовлення.

Про це йдеться на домашній сторінці сервісу.

"22 липня о 23.00 сервіс Oll.tv призупиняє трансляцію телеканалів та надання послуг абонентам у зв’язку з набранням чинності дискримінаційного закону "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)", - сказано в заяві Oll.tv.

Відео дня

Додамо, що ще раніше припинили відтворення спортивного контенту телеканали "Футбол 1/2/3". Після цього прес-служба OTT-платформи Oll.tv заявляла про те, що сервіс продовжить трансляцію футболів та авторського контенту каналів на своїх сторінках.

Відсьогодні на усіх телеканалах холдингу "Медіа Група Україна" також припинили трансляцію загальнонаціонального марафону.

Як писав УНІАН, 11 липня стало відомо, що інвестиційна компанія Ріната Ахметова виходить з медіабізнесу. "Медіа Група Україна" передала державі ліцензії своїх телеканалів та друкованих медіа, діяльність онлайн-медіа буде припинено. 

За словами Ахметова, таке рішення продиктоване набранням чинності закону про олігархів. 

Медіахолдинг об'єднує телеканали "Україна", "Україна 24", "НЛО TV", платформу "Сьогодні" (теленовини, сайт), спортивні телеканали "Футбол 1", "Футбол 2", "Футбол 3", платформу OLL.TV, кросплатформний проект Vogue.UA та інші проекти.

Що далі робити та чим користуватися?

Київстар ТБ – інтерактивне телебачення з понад 300 каналів та бібліотекою з понад 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу.

Вони надають 14 днів вільного доступу до контенту за промокодом START.

Сервіс доступний на смартфонах, Smart TV, Android TV, Apple TV, планшетах та у браузері на компʼютері. Користувачами Київстар ТБ можуть бути абоненти усіх операторів мобільного звʼязку України, а також абоненти Домашнього Інтернету від Київстар.

Щоб скористатися промокодом:

1. Завантажте додаток "Київстар ТБ" або відкрийте у браузері на компʼютері

2. Зайдіть у додаток та введіть ваш номер телефону і пароль, який надійде в SMS

3. Перейдіть у розділ "Профіль", далі натисніть "Введення промокоду" та введіть промокод START

4. Вам надано доступ до 300+ ТВ-каналів та 20 000 фільмів, серіалів та мультфільмів

Вас також можуть зацікавити новини: