Довбик відзначився дублем у матчі іспанської футбольної Ла Ліги / фото ілюстративне REUTERS

Український нападник Артем Довбик у неділю, 31 березня, відзначився дублем у матчі іспанської футбольної Ла Ліги проти "Бетіса", чим допоміг своєму клубу "Жирона" здобути перемогу. Матч завершився з рахунком 3:2.

Перший м'яч Довбик забив наприкінці першого тайму, вдало виконавши пенальті. Вдруге українець став автором голу в середині другої половини матчу.

Варто додати, що Довбик забив уперше з січня - тоді він оформив хет-трик у ворота "Севільї". Наразі Артем ділить першість у заліку бомбардирів іспанського чемпіонату з Джудом Беллінґемом із "Реала" та Анте Будіміром з "Осасуни".

Останні новини футболу

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив шанси команди на футбольному Євро-2024. За його словами, груповий раунд буде легшим за ігри у плей-офф.

Як сказав Ребров, дуже важливо, щоб усі гравці зараз до початку Євро мали практику в своїх клубах "і не отримали жодних пошкоджень".

Також УНІАН повідомляв, що 26 березня Україна перемогла у вирішальному матчі відбору на Євро-2024 з футболу. У фіналі кваліфікації підопідчні Сергія Реброва здолали збірну Ісландії з рахунком 2:1.

Голами у складі "синьо-жовтих" відзначлися Артем Циганков і Михайло Мудрик.

Вас також можуть зацікавити новини:

Сина Андрія Шевченка викликали в юнацьку збірну України

Тренер "Чорноморця" не повернувся в Україну зі зборів за кордоном

Футбольні єврокубки: визначилися всі пари 1/4 фіналу Ліги чемпіонів та Ліги Європи