На суперматчі "Металіст" - "Зоря" і Metalist All-Star Game продано більше половини від усіх квитків

Потрапити на матчі можна, купивши квиток за допомогою карти "ЄПідтримка"

Прийдешньої весни футбольний клуб "Металіст" обіцяє знову стати головним ньюзмейкером українського футболу.

Про це повідомляється на сайті ФК "Металіст"

Підтвердження тому - кількість квитків, проданих на 2 найбільш очікуваних матчі другої частини сезону 2021/2022.

На гру 1/4 Кубка України проти бронзового призера УПЛ і однієї з найсильніших команд країни луганської "Зорі" (1 березня, 19:30) вже продано 22 300 квитків. Відзначається, що цей поєдинок стане першим офіційним для клубу за три з гаком місяці.

"На Metalist All-Star Game (28 Травня, 18:00), в якому нинішній склад нашої команди зіграє проти легенд харківського клубу 2005-2013 років — продано 27 800. Цього вечора харків'ян чекає неповторна подія, якій не знайти аналогів в історії українського футболу! 

Клейтон Шав'єр, Крістіан Вільягра, Марко Девіч, Едмар та інші суперзірки вітчизняного футболу знову вийдуть на поле нашого "Павучка", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що квитки на обидві події можна придбати в касі номер 1 стадіону "Металіст", а також з будь-якої точки світу онлайн.

"Нагадуємо, що на гру "Металіст" - "Зоря" і Metalist All-Star Game діють сезонні абонементи. Також потрапити на матчі можна, купивши квиток за допомогою карти "ЄПідтримка". З цінами на квитки на довгоочікувані матчі можна ознайомитися на схемах нижче. Тільки Харків! Тільки перемога!", - підкреслили в клубі.