false

Прийдешньої весни футбольний клуб "Металіст" обіцяє знову стати головним ньюзмейкером українського футболу.

Про це повідомляється на сайті ФК "Металіст"

Підтвердження тому - кількість квитків, проданих на 2 найбільш очікуваних матчі другої частини сезону 2021/2022.

На гру 1/4 Кубка України проти бронзового призера УПЛ і однієї з найсильніших команд країни луганської "Зорі" (1 березня, 19:30) вже продано 22 300 квитків. Відзначається, що цей поєдинок стане першим офіційним для клубу за три з гаком місяці.

"На Metalist All-Star Game (28 Травня, 18:00), в якому нинішній склад нашої команди зіграє проти легенд харківського клубу 2005-2013 років — продано 27 800. Цього вечора харків'ян чекає неповторна подія, якій не знайти аналогів в історії українського футболу! 

Клейтон Шав'єр, Крістіан Вільягра, Марко Девіч, Едмар та інші суперзірки вітчизняного футболу знову вийдуть на поле нашого "Павучка", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що квитки на обидві події можна придбати в касі номер 1 стадіону "Металіст", а також з будь-якої точки світу онлайн.

"Нагадуємо, що на гру "Металіст" - "Зоря" і Metalist All-Star Game діють сезонні абонементи. Також потрапити на матчі можна, купивши квиток за допомогою карти "ЄПідтримка". З цінами на квитки на довгоочікувані матчі можна ознайомитися на схемах нижче. Тільки Харків! Тільки перемога!", - підкреслили в клубі. 

false
false