"Може говорити": агент повідомив про стан данського футболіста, який втратив свідомість на полі

Лікарям вдалося врятувати Крістіана Еріксена.

З'явилися свіжі подробиці про стан футболіста збірної Данії Крістіана Еріксена, який втратив свідомість під час матчу Євро-2020 проти збірної Фінляндії.

Агент Еріксена Мартін Шутс після розмови з батьком Еріксена повідомив, що футболіст перебуває у свідомості, передає в Twitter журналіст Фабріціо Романо.

"Крістіан Еріксен дихає і може говорити. Він прийшов до тями", - сказав агент в ефірі NPO Radio1.

Також стало відомо, що Еріксен вже поспілкувався з партнерами по збірній по відеозв'язку і попросив їх дограти матч з Фінляндією.

"Ми в контакті з Еріксеном. Гравці змогли поговорити з ним. Це гарна новина. Він добре справляється з цією ситуацією. Футболісти грають заради Еріксена", - повідомив директор Федерації футболу Данії Петер Меллер, передає dr.dk.

Читайте такожРеанімували на полі: лідер збірної Данії знепритомнів під час матчу Євро-2020 (фото, відео)

Крістіан Еріксен втратив свідомість: подробиці

  • 29-річний лідер збірної Данії знепритомнів наприкінці першого тайму. Він похитнувся і впав на газон в момент, коли партнер по команді вкидав на нього м'яч з ауту.
  • Еріксен знепритомнів, на поле вибігли лікарі. Гравці збірної Данії оточили футболіста, щоб приховати те, що відбувається, від камер.
  • Лікарям довелося використовувати дефібрилятор і реанімувати футболіста прямо на полі. На щастя, їм вдалося врятувати його.
  • Еріксена забрали з поля з кисневою маскою. При цьому у нього були відкриті очі. Зі стадіону його доставили в лікарню.
  • Слідом УЄФА повідомив, що стан футболіста стабілізовано.
  • Матч Данія - Фінляндія буде дограний сьогодні, 12 червня. Він відновиться о 21.30.