Володимир Зеленський / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Президент України Володимир Зеленський підтримав збірну України після поразки в матчі 3-го туру групового етапу Євро-2020 проти Австрії.

Зеленський опублікував пости з різним текстом у Twitter та Instagram.

"Це Євро-2020, де кращі з кращих. Так, знову важкий матч. Так, сьогодні маємо гірку і прикру поразку. Однак навіть після цієї гри збірна не втратила як шансу на участь в 1/8 фіналу, так і нашої з вами підтримки! Бо це - наші хлопці. Збірна, ми з тобою! Слава Україні!",- написав Зеленський у Twitter.

Відео дня
twitter.com/ZelenskyyUa

"Гра. Непроста, емоційна, виснажлива. Гра, яка тримала всіх нас в напрузі з першої до останньої хвилини. Так, не все вдалося. Але у нас точно ще є шанс. Віримо і продовжуємо підтримувати нашу збірну! Тільки вперед! Слава Україні!", - йдеться в публікації президента в Instagram.

instagram.com/zelenskiy_official

Читайте також"Не вистачило сил": Шевченко пояснив поразку від Австрії

Україна - Австрія: підсумки матчу

  • Збірна України програла австрійцям з рахунком 0:1 і втратила друге місце в групі С.
  • За підсумками 3-го туру з 3 набраними очками Україна посіла третє місце в групі. Тепер вийти в плей-офф "жовто-сині" можуть тільки в тому випадку, якщо потраплять в число чотирьох найкращих команд серед тих, які займуть треті місця.

  • У той же час збірна Австрії набрала 6 очок і вийшла в плей-офф з другого місця в групі. В 1/8 фіналу австрійці зіграють з Італією.