Ліонель Мессі / фото REUTERS

Зірковий нападник Ліонель Мессі 1 липня став вільним агентом.

Про це повідомляє Goal.com.

Контракт 34-річного аргентинця з "Барселоною" підійшов до завершення 30 червня. При цьому каталонський клуб ще не оголошував про продовження угоди.

Відео дня

Не виключено, що це відбудеться найближчим часом, оскільки раніше ЗМІ повідомляли, що сторони домовилися про підписання нового контракту, розрахованого до 2023 року.

"У "Барселоні" як і раніше вірять, що Мессі в підсумку підпише новий контракт, але його статус вільного агента викличе занепокоєння у вболівальників і керівництва клубу", - зазначило джерело.

Відзначимо, що зараз Мессі виступає за збірну Аргентини на Кубку Америки.

Читайте такожОформив дубль та встановив рекорд: Мессі вивів збірну Аргентини в плей-оф Кубка Америки (відео)

Ліонель Мессі: можливий відхід з "Барселони"

  • 25 серпня минулого року Мессі проінформував "Барселону" про бажання розірвати контракт в односторонньому порядку. Аргентинець вважав, що може скористатися відповідним пунктом у контракті. Однак керівництво "Барселони" не відпустило гравця, а Мессі не став йти до суду проти рідного клубу.
  • Головним претендентом на Мессі на той момент називали "Манчестер Сіті". Батько і агент аргентинця Хорхе Мессі навіть літав в Манчестер на переговори.
  • Пізніше екс-президент "Барселони" Жозеп Бартомеу заявив, що не міг дозволити Мессі піти.
  • Інтерес до підписання зіркового форварда підтверджував спортивний директор ПСЖ. Також головний тренер парижан Маурісіо Почеттіно заявив, що "було б чудово", якби у нього з'явилася можливість попрацювати з Мессі.