Ральф Рангнік / фото УНІАН, Прилепа Олександр

Керівник зі спорту та розвитку московського "Локомотиву" Ральф Рангнік може стати новим головним тренером "Манчестер Юнайтед", котрий нещодавно звільнив норвежця Уле-Гуннара Сульшера.

Про це повідомляє авторитетне видання The Athletic.

За версією видання, 63-річний німецький тренер погодився очолити "Ман Юнайтед". Сторони домовились про контракт на півроку. Рангнік буде тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера. Після цього Ральф отримає керівну посаду у структурі клубу на 2 роки.

Відео дня

Наразі ситуація залежить від "Локомотива". Московський клуб повинен дати згоду на розірвання контракту з Рангніком. В керівництві "Ман Юнайтед" переконані, що цей нюанс не стане проблемою.

Читайте також"Їм в лікарню потрібно, прочистити голову": легендарний Ібрагімович висловився щодо проблем Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед": результати в сезоні

  • "МЮ" за 12 зіграних турів в рамках АПЛ зумів набрати 17 очок і посідає 8-е місце в турнірній таблиці чемпіонату. Відставання від лідера турніру "Челсі" становить 12 балів.
  • У Лізі чемпіонів "Манчестер Юнайтед" йде на першому місці в групі F з 10 очками в активі. "Дияволи" достроково вийшли до плей-оф турніру.
  • Наступний матч манкуніанці зіграють 28 листопада проти "Челсі" в рамках АПЛ. У найближчих поєдинках командою керуватиме Майкл Каррік, поки не знайдеться інший тренер.