Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола / фото REUTERS

У неділю, 3 грудня, відбудеться поєдинок 14-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Манчестер Сіті" гратиме проти "Тоттенхема". 

Гра пройде на стадіоні "Етіхад" в Манчестері. Головним арбітром зустрічі призначений Саймон Хупер. 

"Манчестер Сіті" перед цим матчем з 29 балами займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. "Тоттенхем" має в своєму активі 26 очок і йде на 6-й сходинці. 

Відео дня

У минулому турі АПЛ підопічні Пепа Гвардіоли зіграли внічию проти "Ліверпуля" (1:1). Гол у складі "городян" забив Ерлінг Холанд. "Тоттенхем" в минулому турі програв на своєму полі "Астон Віллі" (1:2). 

У минулому сезоні "Тоттенхем" і "Манчестер Сіті" обмінялися домашніми перемогами: "городяни" в першому колі виграли на своєму полі з рахунком 4:2, у другому - "шпори" перемогли з рахунком 1:0. 

Манчестер Сіті - Тоттенхем: прогноз

Беззаперечним фаворитом цієї зустрічі є "Манчестер Сіті". Перемога "городян" оцінюється коефіцієнтом 1,28. На перемогу "Тоттенхема" коефіцієнт 9,80. Нічия - 6,50. 

На гол "Сіті" в матчі з "Тоттенхемом" коефіцієнт 1,04. Гол "шпор" оцінюється коефіцієнтом 1,59.

Найбільш вірогідним результатом матчу "Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" є перемога "городян" з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат - 8,60. 

Манчестер Сіті - Тоттенхем: трансляція 

На території України пряму трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї зустрічі буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок зустрічі - о 18:30 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: