Андрій Шевченко / фото twitter.com/GenoaCFC

Колишній півзахисник "Мілана" та "Дженоа" Стефано Ераніо поділився міркуваннями щодо роботи Андрія Шевченка на чолі клубу з Генуї.

Його цитує Telegram-канал "Гранде Шева" з посиланням на Il Secolo XIX.

"Я познайомився з "Шевою" у матчах легенд "Мілана". Прекрасна людина, справжній чемпіон. Разом з ним працює мій добрий друг Тассотті, з яким ми грали на правому фланзі "Мілана". Це люди, які заслуговують на максимальну довіру. Так, буде складно, але вони знаються на футболі. Клуб має допомогти їм. Потрібні якісні гравці, щоб врятуватися. Але достатньо закрити кілька проблемних позицій - нічого грандіозного", - сказав Ераніо.

Відео дня

"Мене вразили ввічливість Шевченка, його стриманість, упевненість у тому, що він каже. Згадую Карло Анчелотті. Спершу казали, що він занадто добрий, надто джентльмен, щоб тренувати. Втім, Карло показав, що можна бути спокійним та вигравати", - додав Стефано.

"У футболі багато тиску, спокою часто не вистачає. "Шева" й Тассотті можуть його дати. Мауро - неймовірний, він міг би бути головним у будь-якій команді. Сподіваюся, що незабаром результати "Дженоа" налагодяться", - завершив думку Ераніо, котрий є легендою для "Дженоа" і провів за цей клуб близько 250 матчів.

Читайте також"Ми бачимо промінь надії": капітан Дженоа оцінив роботу Шевченка

"Дженоа": результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.
  • У семи матчах Серії А під керівництвом Шевченка "Дженоа" вдалося набрати лише 2 очки. 
  • "Дженоа" програв "Лаціо" (1:3), "Сампдорії" (1:3), "Ювентусу" (0:2), "Мілану"(0:3) і "Ромі" (0:2), а також зіграв внічию з "Удінезе" (0:0) і "Аталантою" (0:0).
  • "Дженоа" займає 18-е місце в турнірній таблиці Серії А, перебуваючи в зоні вильоту.
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - "Дженоа" здолав "Салернітану" з рахунком 1:0.