Лунін залишається в "Реалі": чи надовго

Нова угода українського голкіпера розрахована до 2030 року.

Футбольний клуб "Реал" (Мадрид) продовжив контракт із українським голкіпером Андрієм Луніним. Нова угода розрахована до 2030 року, повідомляє офіційний сайт "королівського клубу".

У мадридців нагадують, що Лунін став гравцем клубу у 2018 році у віці 19 років і був частиною основної команди з 2020 року. За час перебування в кольорах "Реала" він виграв 10 трофеїв: 2 кубки Ліги чемпіонів, 1 Клубний чемпіонат світу, 2 Суперкубки Європи, 2 титули Ла Ліги, 1 Кубок Іспанії та 2 Суперкубки Іспанії.

"Також Лунін є повноправним гравцем збірної України та брав участь у Євро-2024 у Німеччині. Він також входить до шорт-листа премії Yashin Trophy, яка присуджується найкращому голкіперу кампанії 2023-2024 років. Його гра була вирішальною для того, щоб "Реал" виграв три титули минулого сезону: Лігу чемпіонів, Ла Лігу та Суперкубок Іспанії", - йдеться у повідомленні.

Останні новини футболу

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров зробив заяву щодо відставки з посади наставника збірної України з футболу. Головний тренер "синьо-жовтих" наразі не збирається залишати свою посаду.

Як відомо, збірна України з футболу програла команді Чехії у матчі Ліги націй. Поєдинок завершився з рахунком 2:3.

Вас також можуть зацікавити новини: