Кубок Америки: збірна Бразилії перемогла Колумбію завдяки голу на 100-й хвилині матчу (відео)

Бразильці виступають на груповому етапі зі стовідсотковим результатом.

Збірна Бразилії провела третій матч групового етапу на Кубку Америки. Господарі турніру обіграли збірну Колумбії.

Матч завершився вольовою перемогою бразильців. Роберто Фірміно зрівняв рахунок на 78-й хвилині, а на десятій доданій хвилині Каземіро приніс бразильській команді перемогу.

Бразилія набрала 9 очок у трьох матчах і виграла групу В, незважаючи на те, що не провела ще один матч.  У Колумбії - 4 очки в чотирьох матчах і другий рядок.

Бразилія - Колумбія - 2:1

Читайте такожЗбірна Аргентини здобула другу перемогу на Кубку Америки (відео)

Голи: Фірміно, 78, Каземіро, 90+10 - Діас, 10

Бразилія: Вевертон, Алекс Сандро (Лоді, 62), Тіаго Сілва, Маркіньос, Даніло, Фред (Лукас Пакета, 68), Каземіро, Рібейро (Фірміно, 46), Неймар, Габріел Жезус (Евертон, 77), Рішарлісон (Габріел Барбоза, 77)

Колумбія: Оспіна, Тесільо, Санчес, Міна, Муньос, Діас (Мурільо, 90+1), Урібе, Барріос, Куадрадо, Сапата (Борха, 64), Борре (Куельяр, 64)

Відеоогляд матчу від MEGOGO.

Кубок Америки-2021: що потрібно знати

  • Турнір повинен був пройти в минулому році, але через пандемію коронавірусу був перенесений на 2021 рік.
  • Спочатку Кубок Америки повинні були спільно прийняти Аргентина і Колумбія, але через ситуацію з коронавірусом і протести він був перенесений до Бразилії.
  • На Кубку Америки також повинні були зіграти дві запрошені команди з Азії - Катар і Австралія. Але через перенесення турніру і накладки з матчами відбору на ЧС-2022 вони відмовилися від участі.
  • У групі А виступають Бразилія, Колумбія, Перу, Еквадор і Венесуела. У групі В - Аргентина, Болівія, Чилі, Уругвай і Парагвай. У плей-офф вийдуть по чотири найкращі команди з кожної групи.