Гравці збірної Бразилії / фото REUTERS

Збірна Бразилії провела третій матч групового етапу на Кубку Америки. Господарі турніру обіграли збірну Колумбії.

Матч завершився вольовою перемогою бразильців. Роберто Фірміно зрівняв рахунок на 78-й хвилині, а на десятій доданій хвилині Каземіро приніс бразильській команді перемогу.

Бразилія набрала 9 очок у трьох матчах і виграла групу В, незважаючи на те, що не провела ще один матч.  У Колумбії - 4 очки в чотирьох матчах і другий рядок.

Відео дня

Бразилія - Колумбія - 2:1

Читайте такожЗбірна Аргентини здобула другу перемогу на Кубку Америки (відео)

Голи: Фірміно, 78, Каземіро, 90+10 - Діас, 10

Бразилія: Вевертон, Алекс Сандро (Лоді, 62), Тіаго Сілва, Маркіньос, Даніло, Фред (Лукас Пакета, 68), Каземіро, Рібейро (Фірміно, 46), Неймар, Габріел Жезус (Евертон, 77), Рішарлісон (Габріел Барбоза, 77)

Колумбія: Оспіна, Тесільо, Санчес, Міна, Муньос, Діас (Мурільо, 90+1), Урібе, Барріос, Куадрадо, Сапата (Борха, 64), Борре (Куельяр, 64)

Відеоогляд матчу від MEGOGO.

Кубок Америки-2021: що потрібно знати

  • Турнір повинен був пройти в минулому році, але через пандемію коронавірусу був перенесений на 2021 рік.
  • Спочатку Кубок Америки повинні були спільно прийняти Аргентина і Колумбія, але через ситуацію з коронавірусом і протести він був перенесений до Бразилії.
  • На Кубку Америки також повинні були зіграти дві запрошені команди з Азії - Катар і Австралія. Але через перенесення турніру і накладки з матчами відбору на ЧС-2022 вони відмовилися від участі.
  • У групі А виступають Бразилія, Колумбія, Перу, Еквадор і Венесуела. У групі В - Аргентина, Болівія, Чилі, Уругвай і Парагвай. У плей-офф вийдуть по чотири найкращі команди з кожної групи.