Даніель Бамейї / фото twitter.com/thenff

17-річний захисник збірної Нігерії U-20 з футболу Даніель Бамейї потрапив у скандальну історію. 

Як повідомляє видання Marca, нігерійський захисник підробив документи, щоб зіграти на чемпіонаті світу U-20 в Аргентині.

У заявці збірної Нігерії Даніель Бамейї значиться як гравець футбольного клубу "Yum Yum Football Club". Однак, як стало відомо ЗМІ, клубу з такою назвою немає і ніколи не існувало. Джерела з Нігерії також підтвердили, що клубу не існує і у федерації немає зареєстрованих гравців для такого клубу.

Відео дня

На порталі Transfermarkt Даніель Бамейї також вказаний гравцем "Yum Yum Football Club". Однак, Бамейї є єдиним футболістом у складі цієї команди. При цьому, відсутній логотип команди і всяка інформація про клуб. 

transfermarkt.world
transfermarkt.world

Варто відзначити, що Даніель Бамейї, який не зіграв жодної хвилині в клубних змаганнях, провів вже п'ять матчів за збірну Нігерії U-20. Більш того, він є капітаном команди.

Футбольна громадськість обурена тим, що трапилося. Багато хто задається питанням, як футболіст неіснуючої команди потрапив до збірної і за якими критеріями його викликали на чемпіонат світу. Багато журналістів у Нігерії також ставлять під сумнів точний вік захисника.

Додамо, що ФІФА ще не публікувала жодних заяв з цього приводу.

Вас також можуть зацікавити новини: