Олександр Зінченко / фото REUTERS

Півзахиснику збірної України Олександру Зінченку запропонували змінити клубну прописку. 25-річний гравець потрапив у поле зору іспанського "Бетіса".

Про це повідомляє El Chiringuito TV.

"Бетіс" звернувся до "Манчестер Сіті" з пропозицією орендувати Зінченка. Команда з міста Севілья також готова розглянути варіант з повноцінним трансфером українця.

Відео дня

У 2018 році "Бетіс" вже зв'язувався з агентом Олександра, але далі справа не пішла. Тепер "зелено-білі" знову проявляють інтерес до Зінченка.

"Бетіс" наразі посідає третю позицію в чемпіонаті Іспанії. 

Читайте такожВоротар збірної України Лунін може покинути Реал заради іншого топ-клубу

Олександр Зінченко: кар'єра в "Ман Сіті"

  • Зінченко перейшов до "Манчестер Сіті" у 2016 році, але спершу був відданий в оренду до ПСВ, а в складі "містян" дебютував у жовтні 2017 року.
  • Влітку 2018 року Зінченка намагався купити "Вулверхемптон". "Ман Сіті" був готовий прийняти пропозицію "вовків", проте українець відмовився від трансферу.
  • У лютому 2019 року вболівальники "Ман Сіті" визнали українця найкращим гравцем команди за підсумками місяця.
  • У складі "Сіті" Зінченко тричі став чемпіоном АПЛ, чотири рази виграв Кубок англійської Ліги, а також по разу - Кубок Англії та Суперкубок Англії.
  • У сезоні 2020-2021 Зінченко вийшов з "Ман Сіті" у фінал Ліги чемпіонів, де "містяни" програли "Челсі". При цьому за підсумками обох півфінальних матчів він потрапляв до символічної збірної тижня в ЛЧ, а вболівальники розхвалили українця.
  • У минулому сезоні на рахунку Сашка 2 асисти в 32 матчах за "Сіті" у всіх турнірах. У поточному сезоні Зінченко провів за "містян" 12 матчів - деякий час він був травмований.
  • Контракт українського футболіста з "Ман Сіті" чинний до 2024 року.